Šķēle opā, Šarleruā hopā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Lielā mērā pateicoties tieši Latvijas izlases basketbolista Armanda Šķēles teicamajam sniegumam, ULEB kausa "play off" turnīram ir kvalificējies arī Beļģijas klubs "Charleroi", kas izšķirošajā spēlē vakar guva virsroku pār Portugāles "Queluz Sintra".

Mačā ar C grupas pastarīšiem no Portugāles Šķēle ar lielisku precizitāti guva 18 punktus, paveica vēl daudz labu lietu un palīdzēja "Charleroi" uzvarēt ar 85:70.

Piecas uzvaras titulētājam Beļģijas klubam garantē ceturto vietu grupā un ceļazīmi uz "play off" mačiem, kur gan jau pirmajā kārtā būs jārēķinās ar ļoti spēcīgu pretinieku un jāiztiek bez sava laukuma priekšrocībām.

Šķēle 23 minūšu un 30 sekunžu laikā paspēja izdarīt lielas lietas - viņš trāpīja mērķī deviņus no saviem 12 divpunktu metieniem, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra divas pretinieku piespēles, nopelnot savā komandā otro labāko lietderības koeficientu +19.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu