"Karotāji" bez ieročiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

NBA turnīrā jau ceturto zaudējumu pēc kārtas ir piedzīvojuši Goldensteitas "Warriors" basketbolisti, kas šorīt izbraukumā kaipitulēja vienai no līdervienībām Fīniksas "Suns" un turpina attālināties no "play off" sapņiem.

Šorīt agri pēc Latvijas laika "Warriors" jau pēc trim pirmajām ceturtdaļām faktiski bija zaudējuši cerības uz pozitīvu rezultātu un visā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 99:112.

Pa ceturtdaļām - 22:29, 32:35, 19:28, 26:20.

"Warriors" komandai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas un "karotāji" ieņem ceturto vietu Klusā okeanā divīzijā un ir devītie Rietumu konferencē, bet jau uz papēžiem min Minesotas "Timberwolves".

Līdz ar zaudējumu skaita pieaugumu, turpina samazināties Andra Biedriņa spēles laiks - pret "Suns" tās bija piecas minūtes, kur laikā Andris paspēja vienreiz neprecīzi uzmest pa grozu un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Uzvarētāju rindās 21 punkts un 12 atlēkušās bumbas Šona Meriona kontā, bet Stīvs Nešs pievienoja vēl 20 punktus un 16 reizes rezultatīvi piespēlēja. Kuta Tomasa kontā 15 punkti un 16 atlēkušās bumbas.

"Warriors" komandā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Bairons Deiviss, kura rēķinā arī septiņas rezultatīvas piespēles. Pa 15 punktiem guva Dereks Fišers un Maiks Danlīvijs.

Abu konferenču līdervienību duelī, austrumnieki Detroitas "Pistons" šorīt izbraukumā ar 83:68 guva virsroku pār NBA čempioniem Sanantonio "Spurs" un viņiem tas bija patīkams revanšs par tur piedzīvoto zaudējumu 2005. gada finālseŗijas septītajā spēlē.

Arī sezonas pirmajā mačā Detroitā ar 85:70 trumfēja "Pistons".

Detroita ar 28 uzvarām tagad ir absolūti labākā komanda visā asociācijā, kamēr "Spurs" šis bija devītais zaudējums sezonā.

Vēl šorīt Losandželosas "Lakers" dramatiskā galotnē ar 99:98 pieveica Klīvlendas "Cavaliers" - Kobe Braients guva 27 punktus un 8,6 sekundes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras grozu.

Zaudētājiem - lietuvietis Židrūns Ilgausks iemeta 29 punktus, bet Lebrona Džeimsa rēķinā - 28 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu