''Liverpool'' vēlas atbrīvoties no Benitesa (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjelīgas futbola kubs ''Liverpool'' vēlas pārtraukt līgumsaistības ar kluba galveno treneri Rafaelu Benitesu, vēsta britu plašsaziņas līdzekļi.

Tiek ziņots, ka kluba vadība spāņu speciālistam izteikusi piedāvājumu - 3 miljoni sterliņu mārciņu, lai viņš lauztu spēkā esošo līgumu. 

Pagājušā gada martā 50 gadus vecais Benitess noslēdza ilgtermiņa vienošanos līdz 2014. gadam, taču pēc neveiksmīgi aizvadītās sezonas kluba vadība no trenera nolēmusi atbrīvoties.

Benitesa krēsls pie komandas stūres sašūpojās jau šā gada janvārī, toreiz viņš savu vietu saglabāja.

''Liverpool'' galvena trenera amatā Benitess stājās 2004. gadā, pirmajā sezonā triumfējot UEFA Čempionu līgas turnīrā. 

Neoficiāla informācija liecina: ja Benitess atstās ''Liverpool'', viņš varētu nonākt Itālijā. Iespējams, Milānas ''Inter'' vai Turīnas ''Juventus'' galvenā trenera amatā.

Pagājušajā sezonā Anglijas klubs vietējā čempionātā ieņēma tikai 7. vietu un nekvalificējās UEFA Čempionu līgai.

Tāpat pagājušajā sezonā klubs cieta ievērojamus finansiālus zaudējumus. Pastāv iespēja, ka šajā vasarā kluba rindas varētu atstāt līderi spāņu uzbrucējs Fernando Torress, kā arī angļu pussargs Stīvens Džerārds.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu