Vācijas futbola izlasei pārliecinoša uzvara pārbaudes mačā pirms Pasaules kausa finālturnīra

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlase pārbaudes spēlē, gatavojoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, sestdien izbraukumā ar 3:0 (1:0) pārliecinoši pieveica Ungārijas valstsvienību.

Jau mača piektajā minūtē Lukašs Podoļskis realizēja 11 metru soda sitienu, bet pēc tam otrajā puslaikā vārtus guva arī Mario Gomess un Žeronimu Kakau.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas no 11.jūnija līdz 11.jūlijam notiks DĀR, Vācija spēlēs D apakšgrupā kopā ar Austrāliju, Serbiju un Ganu.

Tikmēr Serbijas futbolisti pārbaudes mačā sestdien ar minimālu rezultātu 0:1 (0:1) zaudēja vēl vienai Pasaules kausa finālturnīra dalībniecei Jaunzēlandei. Vienīgos vārtus spēles 22.minūtē guva Šeins Smelcs.

Jaunzēlandes valstsvienība Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs F grupā pret Itālijas, Paragvajas un Slovākijas komandām.

Slovākijas futbolisti sestdien cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar Kamerūnas valstsvienību, kas gaidāmajā finālturnīrā cīnīsies E apakšgrupā pret Nīderlandi, Dāniju un Japānu.

Citā mačā smagu uzvaru izcīnīja pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija, kas tikai ar 3:2 (1:1) pārspēja Saūda Arābijas futbolistus.

Mača 17.minūtē Spānija nonāca zaudētājas lomā, tomēr tad guva divus vārtus pēc kārtas un izvirzījās vadībā ar 2:1. Spēles 75.minūtē Saūda Arābija rezultātu izlīdzināja, bet uzvaras vārtus jau pašās spēles beigās guva Fernando Ljorente.

Vēl Spānijas izlases labā vārtus guva Davids Vilja un Ksavi Alonso.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Spānija spēlēs H apakšgrupā kopā ar Šveices, Hondurasas un Čīles valstsvienību.

Vēl vienā pārbaudes mačā uzvaru izcīnīja arī ASV komanda, kas savā laukumā ar 2:1 (0:1) pieveica Turciju, kas Pasaules kausā nespēlēs.

Pasaules kausa izcīņā ASV izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Anglijas, Slovēnijas un Alžīrijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu