Mourinju: Es trenēšu Madrides "Real" (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējais Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" galvenais treneris Žozē Mourinju trenēs Spānijas klubu Madrides "Real", portugālis atklājis intervijā žurnālam "Panorama news", kas tiks publicēta piektdien.

Mourinju jau ilgstoši tiek saistīts ar iespējamo pāreju uz "Real" komandu, tomēr līdz šim tās vairāk bija spekulācijas. Tagad bijušais "Porto" un "Chelsea" galvenais treneris atklājis, ka pāries uz "Real" komandu, bet nav pateicis, kad.

"Runas, ka ar vienu kāju esmu Spānijā, bet ar otru Milānā, ir nepatiesas. Taisnība ir tā, ka trenēšu Madrides "Real"," uzsvēra Mourinju. "Esmu trenējis lielu Anglijas klubu, trenēju lielu Itālijas klubu un trenēšu tādu Spānijā."

"Portugālē, Anglijā un Itālijā esmu ieguvis visu, man nekā netrūkst. Mani smīdina klubu īpašnieki, kas vēršas pie manis, kaut arī viņu klubi nav ieguvuši pat ne vienu titulu," kā vienmēr ambiciozi izteicās Mourinju.

Divos gados pie "Porto" stūres Mourinju divas reizes uzvarēja vietējā čempionātā, vienu reizi kausā, bet pa reizei UEFA Čempionu līgā un UEFA kausa izcīņā. Kopā ar "Chelsea" viņš divas reizes uzvarēja Anglijas čempionātā, vienu reizi Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā un divas reizes Anglijas līgas kausā.

Savukārt Itālijā viņš ieguvis vienu valsts čempiona titulu un vienu Itālijas kausu, bet jau šajā nedēļas nogalē Mourinju Itālijas čempionātā, visticamāk, triumfēs otro reizi.

Tāpat Mourinju 22.maijā var iegūt otro UEFA Čempionu līgas titulu, jo Madridē paredzētajā finālmačā "Inter" tiksies ar Minhenes "Bayern" komandu no Vācijas.

Daudz runāts, ka Mourinju pie "Real" stūres stāsies jau nākamajā sezonā. Viņš pats izteicies, ka ir brīvs no līgumsaistībām, bet "Inter" klubs uzsvēra, ka portugālim vēl ir divu gadu kontrakts. Mourinju iepriekš vairākkārt izteicies, ka viņam nepatīk Itālija un tur spēlētais futbols.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu