Blāns izvairīgs par savu nākotni "Girondins" klubā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pagājušās sezonas Francijas čempionvienības futbolā Bordo "Girondins" galvenais treneris Lorāns Blāns paziņojis, ka lēmumu par kandidēšanu uz valsts izlases galvenā trenera amatu pieņems tikai pēc sezonas beigām un atkarībā komandas iegūtās vietas čempionātā.

"Girondins" aizvada salīdzinoši neveiksmīgu sezonu, kas daļēji skaidrojams ar spēlētāju daudzajiem savainojumiem. Bordo klubs ieņem tikai sesto vietu čempionāta kopvērtējumā un par 14 punktiem atpaliek no līderiem Marseļas "Olympique" četras kārtas pirms sezonas noslēguma.

"Neesmu vēl pieņēmis nekādu lēmumu. Kā es Jums vēl to varu likt saprast - angliski vai ķīniešu valodā. Jā, komandas rezultāts kopvērtējumā var ietekmēt manu lēmumu, bet šobrīd es neko nevaru paziņot, jo vienkārši neesmu izlēmis," visai ass atbildot uz mediju jautājumiem bija Blāns.

Kā vēstīts "Girondins" ir zaudējuši pat teorētiskas izredzes pacīnīties par sava titula aizstāvēšanu šogad, izstājušies no Francijas kausa izcīņas, kā arī UEFA Čempionu līgas, kad ceturtdaļfinālā zaudēja niknākajiem sāncenšiem Francijas čempionātā Lionas "Olympique".

Blāns, kurš ir 1998.gada pasaules un 2000.gada Eiropas čempions Francijas izlases sastāvā, "Girondins" komandā strādā kopš 2007.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu