Oličam "hattrick''; ''Bayern'' pārliecinoši iekļūst finālā (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē Vācijas klubs Minhenes ''Bayern'' ar 3:0 izbraukumā pārspēja Lionas "Olympique" no Francijas, tādējādi izcīnot uzvaru divu spēļu summā (4:0) un nodrošinot vietu finālā. Trīs vārtus viesu labā guva horvātu uzbrucējs Ivica Oličs.

Jau mača trešajā minūtē teicamā sitiena pozīcijā nonāca Luisa van Gāla trenētās vienības uzbrucējs Tomass Millers, taču viņa raidījums no vārtu priekšas lidoja nedaudz garām mērķim. Turpinājumā ''Bayern'' futbolisti labi saspēlējās, tomēr reāli draudi Hugo Lorisa sargātajiem vārtiem netika radīti.

26. minūtē Millers no soda laukuma kreisās puses sarežģītā situācijā izdarīja piespēli Ivicam Oličam, kurš tika galā ar pretspēlētāju un no apmēram 11 metru atzīmes raidīja bumbu garām Lorisam - 1:0.

Līdz puslaika beigām aktivizējās arī mājinieki, taču bīstams Mikela Bastoša sitiens bija mazliet neprecīzs.

Pēc pārtraukuma komandas apmainījās ar neprecīziem sitieniem, taču joprojām bīstamāk uzbruka viesi, lai gan vārtus gūt vajadzēja Francijas vienības futbolistiem, turklāt mača 59. minūtē "Olympique" palika mazākumā, kad noraidījumu saņēma brazīliešu aizsargs Kriss.

Šo situāciju izmantoja Vācijas kluba spēlētāji, kad pēc Hamita Altintopa piespēles otrreiz izcēlās Oličs. Atlikušajā laikā ''Bayern'' nesamazināja apgriezienus, kā rezultātā trešo reizi precīzi pēc Filipa Lāma centrējuma ar galvu sita Oličs (3:0). Horvātu uzbrucējam šie šosezon bija septītie vārti Čempionu līgā.

Lionas "Olympique" - Minhenes ''Bayern'' - 0:3 (0:1); divu spēļu summā ar 4:0 uzvarēja ''Bayern''

Vārtu guvēji: Oličs 26', 67', 78'

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā Minhenes ''Bayern'' futbolisti divus spēļu summā nospēlēja 4:4 ar pagājušās sezonas finālisti Mančestras ''United'', taču pusfinālā iekļuva, pateicoties vairāk gūtiem vārtiem izbraukumā. Bet Lionas "Olympique" ar 3:2 pārspēja citu Francijas klubu - "Bordeaux". Jāatzīmē, ka "Olympique" divu spēļu summā no turnīra izslēdza arī zvaigžņoto Madrides "Real".

Atgādinām, ka otrā pāra pirmajā spēlē Itālijas čempionvienība Milānas ''Inter'' savā laukumā ar 3:1 (1:1) pārspēja pašreizējo titula īpašnieci ''Barcelona'' vienību no Spānijas. Šis vienības atbildes spēli aizvadīs trešdien.

UEFA Čempionu līgas fināls gaidāms 22. maijā slavenajā Madrides "Santiago Bernabeu" stadionā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu