"Barcelona" zaudē punktus un līderpozīciju Spānijā (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola čempionātā sestdien čempionvienība "Barcelona" nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "Almeria" vienību, zaudējot kopvērtējuma līderpozīciju.

Šajā mačā jau kopš 60.minūtes "Barcelona" spēlēja mazākumā, tomēr vismaz neizšķirtu spēja izcīnīt.

Spēles rezultātu 12.minūtē atklāja Domingo Sisma Gonsless, izvirzot vadībā "Almeria" vienību, bet puslaika izskaņā Lionels Mesi panāca izlīdzinājumu.

Otrajā puslaikā sākotnēji Karloss Pujols raidīja bumbu savos vārtos un "Almeria" atguva vadību, bet vēl brīdi vēlāk Zlatans Ibrahimovičs atstāja "Barcelona" komandu mazākumā. Tomēr 66.minūtē pēc Mesi gūtajiem vārtiem čempioni tomēr spēja panākt 2:2.

Par jauno līdervienību kļuva Madrides "Real", kas arī aizvadīja dramatisku maču un uzvaru izrāva kompensācijas laikā. Spēlē ar "Sevilla" vienību "Real" atradās zaudētājos ar 0:2, bet beigās izrāva uzvaru ar 3:2.

Šajā mačā uzvarētājiem vārtus guva Krištianu Ronaldu, Serhio Ramoss un Rafaels van der Vārts, bet "Sevilla" vienībā ar precīzu sitienu izcēlās aizsargs Ivica Dragutinovičs, bet vienu reizi bumbu savos vārtos raidīja Ksavi Alonso.

Līdz ar to kopvērtējumā tagad abām līdervienībām ir pa 26 punktiem 25 spēlēs, bet Madrides "Real" ieņem augstāku vietu nedaudz labākas vārtu attiecības dēļ. Trešā ar 46 punktiem 24 spēlēs ir "Valencia" komanda, bet ceturto vietu ar 43 punktiem ieņem "Sevilla" vienība.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu