Kuri bokseri varētu cīnīties supersērijas otrajā sezonā?

Mēļo, ka piedalīsies...
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks pēc cīņas
Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks pēc cīņas Foto: Sintija Zandersone/LETA

Pasaules boksa supersērijas organizatori sola šonedēļ paziņot otrās sezonas dalībniekus pirmā smagā svara kategorijā. Neoficiāla informācija liecina, ka viens no 8 dalībniekiem būs Latvijas bokseris Mairis Briedis. Kuri varētu būt pārējie 7 bokseri?

Sacensību rīkotāji otrdien apstiprināja, ka arī otrajā sezonā supersērija notiks pirmā smagā svara (līdz 90,7 kilogramiem) kategorijā, kurā šosezon startēja Briedis.

Supersērijas pirmajā sezonā pirmajā smagajā svarā triumfēja Oleksandrs Usiks no Ukrainas. Viņa pārstāvji likuši visai skaidri noprast, ka ukrainis nākamo cīņu aizvadīs pret Toniju Belju no Lielbritānijas, bet pēc tam pāries uz smagsvariem, lai izaicinātu šobrīd skaļāko vārdu pasaules boksā - britu Entoniju Džošua.

Usiks supersērijas pirmajā sezonā ceturtdaļfinālā pārspēja Marko Huku (Vācija), pusfinālā Briedi, bet finālā Muratu Gasijevu (Krievija). Bez šiem bokseriem turnīrā piedalījās arī Juniers Dortikoss (Kuba), Dmitrijs Kudrjašovs (Krievija), Kšištofs Vlodarčiks (Polija) un Maiks Peress (Kuba), kurš ceturtdaļfinālā piekāpās Briedim.

Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļevs aģentūrai TASS atklājis, ka Gasijevs atgūstas no savainojuma, un otrajā sezonā viņš būs pieteikts kā rezervists, savukārt starp 8 dalībniekiem būšot divi citi Krievijas bokseri - Maksims Vlasovs un Ruslans Faifers.

Patlaban 31 gadu vecais Vlasovs karjerā aizvadījis 44 cīņas, 42 no tām izcīnot uzvaru. Savukārt šobrīd 27 gadus vecais Faifers ticis pie 23 uzvarām, bet zaudējumu karjerā vēl nav piedzīvojis.

Tikmēr portāla "Fight News" apskatnieks vēsta, ka otrajā sezonā startēs pirmās sezonas dalībnieki Briedis un Dortikoss, jau iepriekš minētais Vlasovs, kā arī Endrjū Tabiti (ASV), Kšištofs Glovackis (Polija) un Mateušs Masternaks (Polija).

28 gadus vecais Tabiti karjerā aizvadījis 18 cīņas, visas noslēdzot ar uzvaru. Glovackis, kuram ir 32 gadi, izcīnījis 30 uzvaras un piedzīvojis 1 zaudējumu. Savukārt 31 gadu vecais Masternaks guvis 41 uzvaru un cietis 4 zaudējumus.

Pagaidām šī ir tikai neoficiāla informācija, taču šie bokseri būtībā atbilst supersērijas galvenā organizatora Kalles Zauerlanda vārdiem otrdien izplatītajā paziņojumā.

"Cilvēki var gaidīt ļoti spēcīgu sastāvu. Būs daži ievērības cienīgi vārdi no pirmās sezonas un visaugstāk vērtētie izaicinātāji," norādīja Zauerlands.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu