"Rīga" atkal rūcinās tuksnesī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau trešo reizi Dakaras rallijā, kas šogad startēs Portugāles pilsētā Lisabonā, piedalīsies rallija reidu komanda "Rīga". Sacensības notiks no 31. decembra līdz 15. janvārim, to finišs paredzēts Dakarā.

Kā šodien preses konferencē tika informēti žurnālisti, rallija reidu komandā "Rīga" būs 16 dalībnieki - gan sportisti, gan tehniskās palīdzības personāls.

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ārgalis norādīja, ka komandas piedalīšanās Dakaras rallijā ir laba iespēja sportistiem popularizēt Rīgas un Latvijas vārdu pasaulē, jo šo pasākumu ar televīzijas starpniecību skatās aptuveni pusmiljards cilvēku no dažādām pasaules valstīm.

Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks novēlēja sportistiem veiksmīgu startu, norādot, ka šis sporta pasākums un Rīgas komandas piedalīšanās tajā jau ir kļuvusi par labu tradīciju.

Pasākuma laikā Rātslaukumā domes pārstāvji un citi klātesošie varēja apskatīt komandas sporta automašīnas "OSCar", tehniskās palīdzības automašīnas un motociklu.

Dakaras rallijs šogad pirmo reizi startēs no Lisabonas Portugālē, tad dosies cauri Spānijai, Marokai, Mauritānijai, Mali, Gvinejai un finišēs Senegālas galvaspilsētā Dakarā.

Rallija reidu komanda "Rīga" lielākajās auto sporta sacensībās pasaulē piedalīsies ar divām auto "OSCar" ekipāžām - Jānis Āzis un Ainārs Princis, kā arī Māris Saukāns un Andris Dambis. Tāpat komandu rallijā pārstāvēs motobraucējs Jānis Vinters.

Reidu televīzijā rādīs 60 pasaules valstīs, bet Latvijā reportāžas no sacensībām varēs redzēt katru dienu TV5 kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu