Šķēle un Co - otrā pēc kārtas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro uzvaru pēc kārtas vakar ULEB kausa izcīņā guva Beļģijas klubs "Charleroi", kas izbraukumā pieveica Portugāles komandu "Queluz Sintra". Uzvarētāju komandas starta piecniekā izgāja arī Latvijas izlases aizsargs Armands Šķēle.

Pēc trīs neveiksmēm sezonas ievadā "Charleroi" komanda vakar uzvarēja jau otrajā spēlē pēc kārtas, viesos ļoti pāriecinoši ar 89:69 apspēlējot labāko portugāļu klubu "Queluz Sintra".

Ar divām uzvarām piecās spēlēs "Charleroi" C grupā tagad ieņem ceturto vietu.

Salīdzinot ar iepriekšējām spēlēm, Armandam Šķēlem šī nebija tā veiksmīgākā diena. 29 minūšu laikā viņš guva astoņus punktus (2p 4/9), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Latvijas basketbolists pieļāva arī četras kļūdas.

Citās C grupas spēlēs: "FMP Zeleznik" (Serbija un Melnkalne) - Alikantes "Etosa" (Spānija) 70:62, "Besiktas" (Turcija) - Kazaņas UNICS (Krievija) 75:88.

B grupa: "Reggio Emilia" (Itālija) - "Demon Astronauts" (Nīderlande) 93:59, "Panionios" (Grieķija) - Vloclavekas "Anwil" (Polija) 70:62, "Hemofarm" (Serbija un Melnkalne) - "Adecco Asvel" (Francija) 74:77;

D grupa: Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners" (Vācija) - Maskavas "Dinamo" (Krievija) 49:73, Romas "Lottomatica" (Itālija) - "Le Mans" (Francija) 65:78, "Hapoel Migdal" (Izraēla) - Belgradas "Crvena Zvezda" (Serbija un Melnkalne) 103:77.

Pēc pirmā ULEB kausa izcīņas apļa bez zaudējumiem cīnās tikai abi Krievijas klubi Maskavas "Dinamo" un Kazaņas "Unics".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu