Janičenoka personiskais Itālijas rekords (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: orlandino.it

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Janičenoks pagājušās nedēļas nogalē Itālijas A sērijas čempionāta spēlē guva 22 punktus, tomēr viņa komanda "L’Upea Capo d’Orlando" sīvā cīņā zaudēja Udines "Snaidero Cucine".

"L’Upea Capo d’Orlando" vakar savā laukumā ar 90:93 atzina "Snaidero Cucine" pārākumu, un tas bija jau piektais komandas zaudējums jaunajā sezonā.

Turnīra tabulā "L’Upea Capo d’Orlando" ir noslīdējuši uz 16. vietu 18 komandu konkurencē.

Tajā pašā laikā ar savu sniegumu varētu būt apmierināts Latvijas izlases uzbrucējs Kristaps Janičenoks, kurš laukumā devās starta piecniekā un sasniedza jaunu personisko rekordu Itālijas A divīzijā.

32 minūšu laikā - 22 punkti, kā arī trīs atlēkušās bumbas.

Janičenoks šajā mačā realizēja piecus no septiņiem divpunktu un visus četrus (!) trīspunktu metienus, bet kļūdījās abos gadījumos no soda metienu līnijas.

Kristapa iepriekšējais punktu gūšanas rekords bija 16.

Zaudējumu vakar piedzīvoja arī Trevīzo "Benetton", kas viesos ar 73:81 piekāpās Boloņas "Climamio". Latvijas junioru izlases līderis Ernests Kalve laukumā neizgāja.

Tajā pašā laikā trešo uzvaru sezonā izcīnīja Teramo "Navigo.it", kas ar 67:55 pārspēja "Vertical Vision Cantu", taču Latvijas basketbolists Trojs Ostlers šobrīd ir zaudējis vietu ne tikai starta piecniekā, bet arī komandas pieteikumā.

Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītām sešām kārtām "Benetton" ar četrām uzvarām ieņem ceturto vietu, bet devītajā pozīcijā ar trīs uzvarām ir "Navigo.it".

Turnīra līderi ar piecām uzvarām sešās spēlēs ir "Montepaschi" un "Armani Jeans".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu