Jānis Vinters izstājies no Dakaras rallijreida (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienīgais motobraucējs no Latvijas piedzīvojis kritienu PS-5 un ar lauztu plecu nogādāts pie mediķiem. Sākumā Vinters aizvests līdz 1. kontrolpunktam, nopietni bojāts arī viņa motocikls. Līdz kritienam viņš atradās augstajā 8. vietā rallijreida kopvērtējumā. Sīkāku informāciju par Vintera neveiksmi varēsiet iegūt rallijreida translācijas laikā TV5.

Šāda bēdīga ziņa saņemta no rallijreidu komandas Rīga menedžera Valda Purvinska, un to apstiprina arī "SAF Mototeam Riga" menedžeris Jānis Gaigals mājaslapā sacensibas.lv: "Ko lai dara! Tas var gadīties ar katru. Tādas ir šīs sacensības. Labi, ka traumas nav vēl smagākas. Neko sīkāku paši nezinām, jo līdz mums arī nonāk diezgan skopa informācija. Ceram tuvākajā laikā saņemt informāciju no organizatoriem un tad pieņemsim lēmumu par tālāko mūsu darbību."

J. Vinters aizvests līdz 1. kontrolpunktam, nopietni bojāts arī viņa motocikls. Līdz kritienam viņš atradās augstajā 8. vietā rallijreida kopvērtējumā. Vinters ir jau otrais sportists no Latvijas, kas izstājies no Barselonas - Dakaras rallijreida. Pēc PS-3 motora defekta dēļ uz Rīgu bija spiests doties Jānis Naglis. Pārējie dalībnieki turpina sacensības, tai skaitā arī "RRT Rīga" kravas auto ar 563 numuru, kas vakardienas ātrumposmā zaudēja aptuveni divas stundas, jo iestiga dubļos. Pagaidām visi trīs "OSCar" veic 654 km garā etapa pirmo pārbraucienu.

Sīkāku informāciju par Vintera neveiksmi varēsiet iegūt rallijreida translācijas laikā TV5, šodien plkst. 22.00.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu