Kriketa klubs piemin "mirušo" kluba biedru, kurš izrādās dzīvs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas kriketa klubs atvēlējis klusuma minūti miruša kluba biedra piemiņai, taču vēlāk atklājies, ka viņš ir dzīvs, ziņo "News and Star".

Kārlailas kriketa klubs pat nolaida pusmastā tā karogu, jo bija parādījušās ziņas, ka miris Leonards Brantons, saukts par Bantu. Kluba biedrs Diks Skots kluba vārdā izrādīja cieņu aizgājējam, un vēlāk bijušajam spēlētājam Albertam Klepertonam tika lūgts nosūtīt vainagu spēlētāja ģimenei. Tikai piezvanot uz Brantona mājām, atklājās, ka pieļauta kļūda. "Es domāju, ka kāds bija izdarījis pārsteidzīgu secinājumu, izlasot paziņojumu par viņa nāvi laikrakstā, kas attiecās uz cilvēku ar tādu pašu iesauku. Es zinu, ka Bants to nav ņēmis ļaunā," stāstīja Skots. "Bija visai dīvaini dzirdēt par notikušo, bet es biju patiešām aizkustināts, par to uzzinot," sacīja 66 gadus vecais Brantons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu