Par Studentu basketbola līgas čempioni kļūst RTU

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Studentu basketbola līgas (SBL) uzvarētāju svētdien kļuva Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), kas finālmačā ar 77:57 pārspēja Latvijas Universitātes komandu "Universitātes sports" (US).

Spēlē par trešo vietu biznesa augstskola "Turība" (BAT) pieveica Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju (LSPA). Par "Četru fināla" vērtīgāko basketbolistu tika atzīts Jānis Vīksne no RTU. Pusfinālā RTU ar 80:68 pārspēja LSPA, bet US ar 84:58 uzvarēja BAT komandu. SBL 2003.-2004.gada sezonā startēja desmit komandas. Par regulārās sezonas uzvarētāju kļuva RTU, bet otro vietu ieņēma BAT. LU tika trešā vieta, bet ceturtā - Banku augstskolai (BA), kas cīņā par iekļūšanu "Četru finālā" divos "play off" mačos atzina LSPA pārākumu. 29.aprīlī biznesa augstskolā "Turība" savukārt paredzēts SBL sezonas beigu pasākums, kura laikā norisināsies "Zvaigžņu spēle". Būs arī trīspunktu metienu konkurss, "slam dunk" sacensības, treneru konkurss, bet "Zvaigžņu spēles" sākums paredzēts pulksten 18.30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu