"ASK/Buki-Gulbene" uzvar "Ventspils augstskolu"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"ASK/Buki-Gulbene" šodien savā laukumā savā pēdējā Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta spēlē ar 88:79 spēja pārspēt pastarīšus "Ventspils augstskolu".

Uzvarētāju labā Aigars Bernāts guva 21 punktu un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. 18 punkti, septiņas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles Ulda Rudzīša rēķinā, bet 13 punkti - Artūra Brūniņa kontā. "Ventspils augstskolas" labā 20 punktu guva Roberts Jansons, 19 - Renārs Zeltiņš, bet pa 15 - Edgars Rēķis un Aksels Vairogs. Neviens cits no šīs komandas basketbolistiem gan nespēja gūt vairāk par četriem punktiem. "ASK/Buki-Gulbene" kontā regulārās sezonas 38 spēlēs izcīnīta 21 uzvara un 17 zaudējumi, kas dod ceturto vietu kopvērtējumā. "Ventspils augstskola" savukārt 38 spēlēs tika pie tikai četrām uzvarām, kas bija sliktākais rādītājs līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu