"Ventspils" futbolisti uzņems Norvēģijas čempionus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas futbola klubu turnīros vienīgā atlikusī Latvijas komanda FK "Ventspils" trešdien Liepājā uzņems Norvēģijas čempionus "Rosenborg" UEFA kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā cīņā. Spēle Liepājas "Daugavas" stadionā sāksies plkst. 20 un būs redzama arī tiešraidē Latvijas Televīzijas 7.programmā.

Pirms došanās uz Liepāju "Rosenborg" futbolisti svētdien guva graujošu uzvaru nacionālajā čempionātā, ar 6:0 pieveicot "Lillestrom". Lai 12. reizi pēc kārtas kļūtu par Norvēģijas čempioniem, "Rosenborg" futbolistiem atlikušajās piecās spēlēs ir nepieciešams gūt vienu punktu. UEFA kausa izcīņā "Rosenborg" nonāca pēc klupiena pēdējā atlases kārtā startam Čempionu līgā, kur komanda spēlēja 2002./2003. gada sezonā. Cīņā par vietu Čempionu līgas grupu turnīrā "Rosenborg" ar 0:0 un 0:1 piekāpās Spānijas klubam Lakorunjas "Deportivo". Par Norvēģijas futbola līderi uzskatītais klubs, kas dibināts 1917. gadā, pirms gada Čempionu līgā spēlēja grupu pirmajā kārtā, kur četru komandu konkurencē palika pēdējā vietā. Jau ziņots, ka Latvijas vicečempioni "Ventspils" UEFA kausa kvalifikācijas kārtā divu spēļu summā nospēlēja neizšķirti 3:3 ar Plockas "Wisla" no Polijas, taču vairāk viesos gūto vārtu dēļ iekļuva nākamajā kārtā. Spēlē Polijā traumu guva viens no "Ventspils" pieredzējušākajiem balstiem Igors Troickis, bez kura komandai būs jāiztiek arī turpmāk, jo šosezon futbolists savainojuma dēļ vairs nespēlēs. "Ventspils" par mājas laukumu izvēlējās Liepājas "Daugavu", jo Ventspils stadionā nav apgaismes ierīču, kas ļautu rīkot spēli televīzijai pieņemamā laikā. UEFA kausa izcīņas otrajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes mačs notiks 15. oktobrī Tronheimā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu