"Liepāja"/"Mogo" saņem naudas sodu par treneru licencēšanas pārkāpumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raitis Supe

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komanda "Liepāja"/"Mogo" saņēmusi naudas sodu par treneru licencēšanas pārkāpumu.

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK) sodījusi Liepājas vienību par to, ka aizvadītajā virslīgas spēlē komandas galvenā trenera pienākumus veica persona bez atbilstošas trenera licences. Liepājniekiem par pārkāpumu būs jāsamaksā 300 eiro.

Savukārt "Ventspils" vienībai būs jāsamaksā 140 eiro par pieciem vai vairāk piešķirtajām dzeltenajām un sarkanajām kartītēm vienā spēlē. Tāpat "Ventspils" komandas līdzjutēji pagājušajā spēlē pret RFS izmantoja pirotehniku, par ko ticis vēl 200 eiro sods.

Tāpat vienas spēles diskvalifikācijas par brīdinājumu normas pārsniegšanu ir saņēmuši RFS futbolisti Aleksandrs Fertovs un viņa komandas biedrs Milans Savičs.

Virslīgas kopvērtējuma galvgalī ar 46 punktiem 20 spēlēs tagad ir "Riga", kamēr RFS ar 43 punktiem 19 mačos ir otrajā vietā. Trešā ar 40 punktiem 20 mačos ir "Ventspils". Aiz labāko trijnieka ar 33 punktiem 19 mačos atrodas "Spartaks", bet par vienu punktu atpaliek "Liepāja"/"Mogo".

Savukārt 14 punktus 20 cīņās iekrājusi "Jelgava", bet 13 punkti ir "Metta"/LU vienībai, kamēr pēdējā ar diviem punktiem ir "Valmiera Glass"/ViA komanda.

Šajā sezonā astoņas virslīgas komandas aizvadīs četrus apļus, tādējādi kopumā katra nospēlēs pa 28 mačiem. Sezona noslēgsies 10.novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu