Ostapenko: ar nepacietību gaidu, kad varēšu spēlēt Latvijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AP/LETA

Aļona Ostapenko ar nepacietību gaida Federāciju kausa ("Fed Cup") izcīņu, kad viņa pēc vairāku gadu pārtraukuma varēs spēlēt Latvijā, atzīst tenisiste.

"Fed Cup" pasaules otrās grupas pirmās kārtas duelis pret Slovākijas tenisistēm paredzēts 2019. gada 9. un 10. februārī Latvijā.

"Nākamgad "Fed Cup" beidzot notiks mājās, kas ir lieliski, tāpēc ka neesmu spēlējusi mājās kopš 12 vai 13 gadu vecuma," WTA mājaslapā citēta 21 gadu vecā Ostapenko.

Latvijas dāmu tenisa izlase, kuru pārstāvēja Ostapenko, Anastasija Sevastova, Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane, aprīli uzvarēja Krievijas sportistes un iekļuva pasaules otrajā grupā, kur spēlē 16 labākās komandas.

"Tā būs lieliska iespēja man un Anastasijai spēlēt savu atbalstītāju priekšā. Esmu sajūsmā un ar nepacietību gaidu to," teica Ostapenko.

Ostapenko arī pauda prieku, ka Latvijā teniss kļuvis populārāks kopš viņa pērn sensacionāli Francijas galvaspilsētā Parīzē triumfēja "Grand Slam" turnīrā "French Open".

"Ir ļoti patīkami redzēt, ka tik daudz bērnu dodas uz treniņiem tenisa klubos  - tie gandrīz visi ir pilni. Redzu, ka ir izmaiņas - cilvēki vairāk interesējas par tenisu. Domāju, ka Latvijas tenisam tas ir nāks par labu," teica Ostapenko.

Jau vēstīts, ka Ostapenko trešdien Dienvidkorejā uzvarēja Seulas WTA "International" sērijas turnīra pirmajā kārtā, pārspējot spānieti Laru Arruavarrenu.

"Viņa ir ļoti laba un stabila spēlētāja. Man šodien izdevās laba spēle, pirmās kārtas mači vienmēr ir grūti," atzina Latvijas tenisiste.

Seulas WTA "International" sērijas turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā Ostapenko (WTA 10.) ceturtdien spēkosies ar Krievijas tenisisti Jekaterinu Aleksandrovu (WTA 122.).

Ostapenko pērn triumfēja Seulas turnīrā, izcīnot savas karjeras otro WTA titulu, līdz ar to viņai šogad jāaizstāv 280 reitinga punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu