Fjūrijs: Ja tiku pāri domai izdarīt pašnāvību, esmu spējīgs izturēt jebko

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP/LETA

Bijušais pasaules čempions boksā Taisons Fjūrijs ir pārliecināts par savām izredzēm uzveikt Deonteju Vailderu, jo savulaik pārciestā depresija raisa viņam ticību, ka viņš ir spējīgs izturēt jebko.

2016. gada oktobrī Fjūrijs paziņoja, ka viņš ejot rehabilitācijas kursu, jo depresijas dēļ bija sācis regulāri lietot alkoholu un arī kokaīnu.

"Ja es varu tikt pāri mentālajām problēmām un pašnāvībai [domai par tās izdarīšanu], esmu spējīgs izturēt jebko," BBC citē Fjūrija teikto.  

Lielbritānijas bokseris karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). 2015. gadā Fjūrijs pārspēja ukraini Vladimiru Kļičko un kļuva par pasaules čempionu.

Savukārt 2016. gada vasarā Fjūrijs tika diskvalificēts par steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī Lielbritānijas Antidopinga aģentūra viņam ļāva atsākt boksera karjeru.

Fjūrijs 1. decembrī Losandželosā aizvadīs cīņu pret Pasaules Boksa padomes (WBC) jostas īpašnieku Vailderu. Abi bokseri savās karjerās nekad nav cietuši zaudējumu.

"Deontejam Vailderam nepiemīt nekas tāds, no kā es baidītos. Sitieni no manis vienkārši atlec, tie neko nenodara. Esmu spēcīgs vīrs," sacīja pašlaik 30 gadus vecais Fjūrijs.

Šobrīd 32 gadus vecais Vailders cīņā pret Fjūriju centīsies aizstāvēt WBC pasaules čempiona titulu. ASV boksera kontā ir 40 uzvaras, turklāt tajās bijuši 39 nokauti.

"Es teicu, ka esmu pats labākais. Es teicu, ka situ visstiprāk. Es teicu, ka esmu spēcīgākais vīrs pasaulē. Es to visu pateicu, un ticu katram savam vārdam," sacīja Vailders.

"Saliekot mūs vienā telpā, ir jūtama enerģija. Cilvēki jūt spriedzi, šī būs liela cīņa," piebilda ASV bokseris.

Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP/LETA

Jau vēstīts, ka pirms pusotras nedēļas Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē Vemblija stadionā Londonā uzveica Aleksandru Povetkinu no Krievijas, nosargājot pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās.

Sagaidāms, ka Džošua karjeras turpinājumā cīnīsies pret Vailderu vai Fjūriju, varbūt arī pret abiem, jo viņš vēlas iegūt WBC jostu, lai kļūt par neapstrīdamu pasaules čempionu boksā smagsvaru kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu