Krikunovs kļuvis par Indraša pārstāvētās Maskavas "Dinamo" galveno treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vladimirs Krikunovs
Vladimirs Krikunovs Foto: TASS/LETA

Latvijas hokejā pazīstamais speciālists Vladimirs Krikunovs kļuvis par uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" galveno treneri, vēsta vienības mājas lapa. 

68 gadus vecais Krikunovs galvenā trenera amatā nomainījis Vladimiru Vorobjovu, kura vadībā "Dinamo" nerāda vēlamo sniegumu, turklāt piedzīvojusi jau četrus zaudējumus pēc kārtas. 

Tiesa, Vorobjovs turpinās darbu "Dinamo" komandā, kļūstot par vienu no Krikunova palīgiem. Komandā paliks arī Oļegs Orehovskis, Aleksandrs Stepanovs un Vitālijs Jeremejevs, bet vienību atstājis Andrejs Nikolišins, kurš arī bija viens no Vorobjova palīgiem. 

Krikunova vadībā Maskavas "Dinamo" 2005. gadā uzvarēja Krievijas čempionātā. Toreiz viņa vadībā spēlēja arī Vorobjovs. 

Krikunovs 2008. gadā pasaules čempionātā bija Latvijas izlases konsultants. Viņš KHL vadījis arī Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Kazaņas "Ak Bars", Astanas "Baris" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". 

Maskavas "Dinamo" šosezon 13 spēlēs iekrājusi vien deviņu punktus, kas tai Rietumu konferences turnīra tabulā dod 10. pozīciju. 

Indrašis šosezon piedalījies 13 mačos, kuros guvis četrus vārtus un divreiz asistējis partneriem.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu