Rīgas "Dinamo" lūkos pārtraukt neveiksmju sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien izbraukumā aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas Kazahstānā spēkiem mērosies ar vietējo Astanas "Baris" vienību. Spēle sāksies plkst. 16.30, un to tiešraidē rādīs kanālā "TVPlay Sports". 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda piedzīvojusi jau četrus zaudējumus pēc kārtas. Šajos mačos nācies iztikt bez vairākiem savainotajiem spēlētājiem. Izbraukumā traumu dēļ nedevās aizsargs Uvis Balinskis, kā arī uzbrucēji Brendons Makmilans un Miķelis Rēdlihs.

Pret Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" kājas savainojumu guva aizsargs Marks Zaneti, kurš turpina atveseļoties Rīgā. 

Iepriekšējā mačā "Dinamo" hokejisti ar 3:6 atzina līgas pastarītes Novosibirskas "Sibirj" pārākumu, savukārt "Baris" ar 3:0 savu līdzjutēju priekšā pieveica Bratislavas "Slovan" no Slovākijas, gūstot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. 

 

"Dinamo" ar "Baris" komandu tikās septembra izskaņā "Arēnā Rīga". Toreiz ar 7:3 uzvaru svinēja Kazahstānas klubs, kas jau pirmajā trešdaļā atradās vadībā ar 5:0. 

Rīgas vienības rezultatīvākais spēlētājs ar 10 vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm ir zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, aizsarga Metjū Majones kontā četri vārtu guvumi un 14 piespēles. "Baris" komandā piecus vārtus guvis un 10 reizes partneriem asistējis Andrē Petersons. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 14 mačos nopelnītiem 13 punktiem atkāpusies uz 8. vietu, kamēr Astanas hokejisti aizvadījuši par spēli mazāk un ar iekrātiem 18 punktiem ir 7. pozīcijā Austrumu konferencē. 

Sezonas turpinājumā "Dinamo" atgriezīsies Rīgā un aizvadīs trīs mačus pēc kārtas savā laukumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu