Fjūrijs revanša cīņu pret Vailderu vēlas aizvadīt Mančestras "United" stadionā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP/LETA

Britu bokseris Taisons Fjūrijs iespējamo revanša cīņu pret amerikāni Deonteju Vailderu vēlas aizvadīt futbola kluba Mančestras "United" mājas stadionā "Old Trafford", ziņo BBC.

Fjūrijs un Vailders pagājušajā nedēļā Losandželosas "Staples Center" aizvadīja savstarpējo cīņu, kura gan noslēdzās neizšķirti. Tiesneši 12 raundu cīņu vērtēja neizšķirti pēc punktiem - 115:111, 110:114, 113:113.

Mančestrā dzimušais Fjūrijs trešdienas vakarā klātienē vēroja Anglijas Pemjerlīgas maču starp "United" un Londonas "Arsenal". Mača puslaika pārtraukumā Fjūrijs intervijā "BT Sport" sacīja, ka cer cīnīties jau nākamā gada vasarā. 

"[Mans promouteris] Frenks Vorens teica, ka cīņa jāaizvada "Arsenal" mājvietā, bet es nepiekritu. Vēlos boksēties "Old Trafford" stadionā," intervijā sacīja Fjūrijs.

Tālajā 1910.gadā atklātais "Old Trafford" stadions ir viens no slavenākajiem futbola laukumiem pasaulē. Tajā futbola mačus klātienē var vērot aptuveni 75 tūkstoši līdzjutēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu