Kails Konors nodrošina "Jets" hokejistiem uzvaru pār "Bruins"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kails Konors
Kails Konors Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien guva Vinipegas "Jets" komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:2, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Bostonas "Bruins".

Šī mača lielākais varonis bija "Jets" hokejists Kails Konors, kurš noslēdzošās trešdaļas sākumā ar 34 sekunžu intervālu guva divus vārtus, izvirzīdams viesus vadībā ar 3:2. Tiesa, 52.minūtē Patrīss Beržerons panāca neizšķirtu, bet turpinājumā cīņa tika aizvadīta līdz pēcspēles metieniem.

"Bullīšos" atkal izcēlās Konors, kuram turklāt pēcspēles metienos kā vienīgajam izdevās pārspēt vārtsargu.

"Jets" sastāvā vārtsargs Konors Hellebaiks tika galā ar 36 metieniem, kamēr "Bruins" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Beržerons.

Tikmēr citā otrdienas spēlē Entonijs Stolažs atvairīja visus 38 metienus, kamēr viņa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" izbraukumā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pieveica Ņujorkas "Rangers".

Vienīgos vārtus šajā mačā iemeta zviedrs Oskars Lindboms. "Flyers" komandai šī bija piektā uzvara pēc kārtas, kas vienībai ir labākais sasniegums šosezon.

Pie uzvaras otrdien tika latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar 5:4 (3:1, 1:3, 1:0) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 49 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 63 punktiem seko Ņujorkas "Islanders", bet tālāk ar 62 punktiem ir Toronto "Maple Leafs". Savukārt devītā ar 56 punktiem 49 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 43 punktiem 50 mačos ir Otavas "Senators", kuras rindās šosezon spēlējis arī Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 71 punktu 51 cīņā ir Kalgari "Flames", bet 66 punktus 50 cīņās guvusi Vinipegas "Jets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu