Marcinkēviča piedzīvo zaudējumu Indijā notiekošā turnīra ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Diāna Marcinkēviča
Diāna Marcinkēviča Foto: Jānis Škapars/TVNET/LETA

Latvijas trešā rakete sieviešu tenisā Diāna Marcinkēviča piektdien piedzīvoja zaudējumu Indijā notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Džodhpuras W25 sērijas vienspēļu turnīra trešajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā.

Pasaules ranga 278. vietas īpašniece Marcinkēviča, kura šajā turnīrā bija izlikta ar otro numuru, ceturtdaļfināla cīņā ar 3-6, 1-6 piekāpās planētas 415. raketei Džodijai Baredžai no Lielbritānijas.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja deviņus WTA ranga punktus.

Pirmās kārtas cīņā Latvijas tenisiste pārliecinoši ar rezultātu 6-3, 6-3 uzvarēja kvalifikāciju pārvarējušo Šveices pārstāvi Lulu Sunu, kura WTA rangā atrodama 558.vietā, bet nākamajā spēlē ar 6-3, 6-1 pārspēja serbieti Bojanu Markinoviču, kura rangā nav atrodama.

Marcinkēviču piektdien gaida pusfinālā dubultspēlēs. Viņa pārī ar japānieti Hiroko Kuvatu spēkosies pret Japānas pārstāvēm Manu Ajukavu un Haruku Kadži.

Pirmajā kārtā Latvijas un Japānas duets ar 6-0, 6-2 sagrāva ar īpašo ielūgumu startējušās mājinieces Faratu Alēnu Kamaru/Ajuši Tanvaru, bet ceturtdaļfinālā viņām bija jātiekas ar Mihaelu Džakoviču no Serbijas un itālieti Verenu Melisu, tomēr pretinieces no dueļa atteicās. Par iekļūšanu pusfinālā Marcinkēviča nopelnījusi 18 dubultspēļu ranga punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu