Infografika: Ernests Gulbis - Alekss Bolts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas tenisists Ernests Gulbis piektdien ASV aizvadīs Indianvelsas ATP "Masters 1000" sērijas turnīra pirmās kārtas maču. Viņam pretī stāsies Alekss Bolts no Austrālijas. Šī būs dienas otrā spēle uz 6. laukuma, līdz ar to mačs nesāksies ātrāk par plkst. 22.30 pēc Latvijas laika.

Gulbis patlaban ATP rangā ieņem 79. vietu, bet kvalifikācijas turnīru pārvarējušais Bolts pasaules reitingā ierindojas 125. pozīcijā.

Abiem tenisistiem šī būs pirmā savstarpējā spēle karjerā. Dueļa uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar Argentīnas pārstāvi Gido Pelju, kurš ATP rangā ieņem 34. vietu.

Gulbis pērn Indianvelsā nespēlēja, bet viņam labākais rezultāts šajā turnīrā uzrādīts 2014. gadā, kad izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu.

Kopumā šajā turnīrā Gulbja kontā ir 11 uzvaras un 9 zaudējumi. 

Gaidāmajā duelī uzvarot Boltu, par otrās kārtas sasniegšanu Gulbis nopelnīs 26 430 ASV dolāru naudas balvu un 25 ATP ranga punktus.

Savukārt Indianvelsas turnīra 2019. gada čempions saņems vairāk nekā 1,3 miljonus (1 354 010) ASV dolāru naudas balvu un 1000 reitinga punktus.

Indianvelsas turnīrs risinās uz "hard" jeb cietā seguma laukumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu