Bertāns ar pieciem punktiem sekmē "Spurs" uzvaru pirmajā izslēgšanas turnīra mačā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Ar pieciem gūtiem punktiem sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā izcēlās latvietis Dāvis Bertāns, bet viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" ar 101:96 (25:20, 34:31, 13:17, 29:28) uzvarēja Denveras "Nuggets".

Līdz ar to, sērijā līdz četrām uzvarām "Spurs" tagad ir vadībā ar 1-0, kaut dueļa favorīti ir Rietumu konferences galvgalī regulārajā sezonā finišējusī "Nuggets".

Dāvis Bertāns šoreiz laukumā pavadīja 19 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā guva piecus punktus, grozā raidot vienu no diviem izpildītajiem tālmetieniem un divus no trim soda metieniem. Vēl Bertānam arī viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles un viens bloķēts metiens. 

Bertānam esot laukumā, "Spurs" guva par septiņiem punktiem vairāk nekā ielaida savā grozā.

"Spurs" rindās rezultatīvākais ar 18 gūtiem puktiem bija Demars Derouzens, bet kopumā Sanantonio vienībā nebija izteikta rezultativitātes līdera. Vēl četri basketbolisti guva vismaz 14 punktus katrs.

Savukārt "Nuggets" sastāvā ar 20 gūtiem punktiem izcēlās Gerijs Heriss.

Nākamais mačs šajā sērijā notiks jau naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu