Futbola tenkas: PSG vēlējies Neimaru iemainīt pret Pogbā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Francijas futbola flagmanis Parīzes "Saint-Germain" (PSG) vēlējies iemainīt savu spožāko zvaigzni Neimaru pret Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" pussargu Polu Pogbā, vēsta izdevums "Independent". 

Neimara vārds pēdējā laikā vairāk dzirdams ārpus futbola laukuma. Viņš iekūlies skandālā, tiekot apsūdzēts izvarošanā. Tāpat Brazīlijas uzbrucēju nomoka savainojumi. 

PSG esot paudis vēlmi aizmanīt Neimaru. Francijas kluba vadība piedāvājusi futbolistu apmaiņā pret Polu Pogbā, kurš gribot pamest slaveno Anglijas vienību. Tiesa, "United" šādu maiņas darījuma iespēju esot noraidījusi. 

Tāpat izskanējušas ziņas, ka Neimars varētu atgriezties "Barcelona" rīcībā, ko vēlētos pats futbolists. Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN raksta, ka šāda iespēja gan ir maz ticama. Turklāt no Neimara tiekot gaidīta atvainošanās līdzjutējiem un ja viņš atkal vēlētos pārstāvēt Katalonijas klubu, tad būtu jāspēlē par ievērojami mazāku atalgojumu. 

Tikmēr "sport.es" raksta, ka Neimars, visticamāk, atgriezīsies "Barcelona" komandā, bet viņam pusotru reizi tiks samazināts atalgojums. Šobrīd 27 gadus vecais brazīlietis gadā nopelna 36,8 miljonus eiro. 

No Neimara tiekot prasīta atvainošanās līdzjutējiem un lai viņš atzītu, ka 2017. gada vasarā pievienošanās PSG bija kļūda. 

Neimars, pārstāvot PSG, 58 mačos izcēlies ar 51 vārtu guvumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu