Pieredzējušais Isners uzvar Ņūtaunas "ATP World Tour 250" tenisa turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Isners
Džons Isners Foto: AFP/LETA

Trīs "ATP World Tour 250" tenisa turnīros svētdien tika kronēti čempioni, no kuriem diviem tas bija pirmais tituls karjerā.

Horvātijā Umagas "ATP World Tour 250" turnīra finālā serbs Dušans Lajovičs (ATP 26.) ar 7-5, 7-5 pieveica vietējo sportistu Atilu Balazu (ATP 141.). Uzvarētājs šajā turnīrā bija izlikts ar ceturto numuru, tikmēr Balazs līdz finālam aizspēlējās no kvalifikācijas.

Serbijas tenisistam šis bija pirmais ATP tituls karjerā, bet šosezon viņš 33 mačos spējis izcīnīt 17 uzvaras. Tikmēr sacensības tika aizvadītas uz māla seguma.

Vēl Zviedrijā Bostades "ATP World Tour 250" finālā ar piekto numuru izliktais Nikolass Harri no Čīles (ATP 38.) ar 7-6 (7:5), 6-4 pieveica sacensību sesto numuru argentīnieti Huanu Londero (ATP 56.).

Arī čīlietim šis bija pirmais ATP tituls karjerā, bet līdz ar gūto panākumu pasaules rangā viņam izdevies pakāpties pa 26.pozīcijām, ieņemot karjerā augstāko 38.vietu. Tikmēr 34 šīs sezonas spēlēs tenisista rēķinā ir 19 uzvaras.

Turnīrs norisinājās uz māla seguma.

Šajā turnīrā startēja arī Latvijas vīru tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis, bet latvietis pirmās kārtas spēlē otrajā setā pret bolīvieti Ugo Deljenu (ATP 94.) nolēma tālāk neturpināt cīņu, līdz ar to vadošais Latvijas tenisists šajā turnīrā arī ceturtajā piegājienā nespēja pārvarēt otro kārtu.

Savukārt ASV Ņūtaunas "ATP World Tour 250" zālāja kortos savu ceturto šī turnīra titulu izcīnīja pieredzējušais ASV tenisists Džons Isners (ATP 14.). Sacensībās ar pirmo numuru izliktais amerikānis finālā ar 7-6 (6:2), 6-3 pārspēja Kazahstānas tenisistu Aleksandru Bubļiku (ATP 71.), kuram turnīrā bija piešķirts septītais numurs.

Zīmīgi, ka Isneram šis bija jau ceturtais Ņūtaunas tituls, bet pirmais kopš viņa ģimeni papildinājusi meita Hantera Greisa. Savukārt pirmo reizi šajā turnīrā amerikānis spēlēja 2007.gadā.

Šosezon amerikānis 28 spēlēs izcīnījis 20 uzvaras, kā arī šis bija viņa nu jau 15 ATP tituls karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu