Bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mitinens kļūst par Kalniņa komandas biedru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matiass Mitinens
Matiass Mitinens Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais Rīgas "Dinamo" komandas somu uzbrucējs Matiass Mitinens savu karjeru turpinās vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit", vēsta vienība. 

Iepriekšējo sezonu 29 gadus vecais soms aizvadīja "Dinamo" rindās. KHL regulārajā čempionātā viņš piedalījās 43 spēlēs, kurās izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem, divām rezultatīvām piespēlēm, nopelnīja 14 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -15. 

Tagad Mitinens noslēdzis viena gada vienošanos ar "Jokerit". Ar Helsinku komandu viņš dosies uz "Jokerit" noslēdzošo sagatavošanās treniņnometni jaunajai sezonai Sanktpēterburgā. 

Mitinens Somijas izlases rindās piedalījies trīs spēlēs. Iepriekš viņš KHL spēlējis arī Maskavas apgabala "Vitjaz" un Pekinas "Kunlun Red Star" komandā. 

Lielāko daļu savas karjeras Mitinens pavadījis dzimtenē Somijā, kur vietējā čempionātā kopumā 289 spēlēs izcēlies ar 43 vārtiem un 58 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat uzbrucējs spēlējis Zviedrijā un Krievijas Augstākajā līgā (VHL). Izlašu līmenī viņš regulāri pārstāvējis arī Somijas jauniešu valstsvienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu