Ģenerālmenedžeris par Indraša veselību: Viņam viss ir kārtībā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: TASS/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējam Mikam Indrašim ar veselību viss ir kārtībā, viņš varbūt jau tuvākajā laikā varēs atgriezties laukumā, atklāja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Viktors Merkulovs.

Indrašis svētdien pārbaudes spēlē iedzīvojās traumā. Komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pauda bažas, ka Latvijas hokejistam ir smadzeņu satricinājums.

"Dinamo" ģenerālmenedžeris Merkulovs ceturtdien pavēstīja, ka Indrašim ar veselību viss ir kārtībā, turklāt viņš varbūt jau tuvākajā laikā varēs atgriezties laukumā.

"Ar Miku Indraši viss ir kārtībā. Viņš varbūt pat spēlēs Maskavas mēra kausā," portāls Sports.ru citē Merkulovu.

Indrašis ceturtdien nespēlēja Maskavas mēra kausa izcīņas mačā, kurā "Dinamo" ar 4:1 piekāpās "Vitjaz".

Pašlaik 28 gadus vecais Indrašis aizvadītajā sezonā pirmo reizi karjerā pārstāvēja ārzemju klubu, jo iepriekš viņš spēlēja Rīgas "Dinamo" sistēmā.

Indrašis pagājušajā sezonā Maskavas "Dinamo" rindās KHL regulārajā čempionātā 55 spēlēs sakrāja 31 rezultativitātes punktu (16 vārti +15 piespēles), kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

Nākamajā spēlē Maskavas "Dinamo" sestdien spēkosies ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak" komandu, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Daugaviņš un Karsums ceturtdien katrs nopelnīja pa rezultatīvai piespēlē, taču "Spartak" pārbaudes spēlē ar 2:5 zaudēja Gagarina kausa īpašniecei Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu