"Rangers" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas; "Red Wings" jau ceturtā neveiksme

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ņujorkas "Rangers"
Ņujorkas "Rangers" Foto: Reuters/ScanPix

Jau trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piektdien piedzīvoja Ņujorkas "Rangers", kamēr Detroitas "Red Wings" uzvaras nav guvuši jau pēdējās četrās spēlēs.

"Rangers" viesos ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals", zaudējot jau trešo maču pēc kārtas.

Trīs piespēles šajā mačā iekrāja Džons Karlsons, bet divi precīzi raidījumi Tīdžeja Ošī rēķinā.

Vairākumu pirmā perioda trešajā minūtē realizēja Ošī, bet Pāvels Bučņevičs desmit minūtes vēlāk atbildēja ar to pašu, izlīdzinot rezultātu. "Capitals" līdz perioda beigām guva vēl vienus vārtus un otrā perioda sākumā pārsvaru palielināja līdz 3:1. "Rangers" starpsezonas jaunieguvums Artēmijs Panarins panāca 2:3, bet trešajā periodā Ošī un Gārnets Hetavejs nokārtoja Vašingtonas klubam drošu panākumu.

Citā spēlē Detroitas "Red Wings" viesos ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) piekāpās Edmontonas "Oilers", piedzīvojot jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās vārtus guva Džeimss Nīls un Ītans Bērs.

Zīmīgi, ka "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids šosezon septiņās spēlēs paspēja iekrāt jau 17 punktus. Šādu statistiku sezonas pirmajās septiņās spēlēs pēdējo 26 gadu laikā spēja sasniegt vienīgi slavenie Veins Greckis un Mario Lemjē.

Citviet Kolorādo "Avalanche" viesos ar rezultātu 5:4 (1:3, 3:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Floridas "Panthers", pie vismaz viena punkta tiekot visās septiņās šīs sezonas spēlēs.

"Avalanche" rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jonass Donskojs, bet divi vārti un viena rezultatīva piespēle Andrē Burakovskim. Floridas komandā divi precīzi metieni Džonatana Huberdo rēķinā.

Visbeidzot Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:0, 2:2, 0:0) uzveica Karolīnas "Hurricanes".

Anaheimas komandā divas rezultatīvas piespēles atdeva Rikards Rakels.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins piektdien NHL spēlē palīdzēja savai komandai Kolumbusas "Blue Jackets" iegūt vienu punktu, piedzīvojot zaudējumu papildlaikā.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:1, 0:1) piekāpās Čikāgas "Blackhwaks".

Tikmēr citā spēlē jau piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Teodors Bļugers un Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja Dalasas "Stars". 

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 38 sekundes, no tām minūti un 13 sekundes spēlējot mazākumā. Uzbrucējs pielietoja vienu spēka paņēmienu, divreiz zaudēja ripu, uzvarēja katru ceturto iemetienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Sestdien "Penguins" tiksies ar Vegasas "Golden Knights", Kolumbusas vienībai paredzēta spēle pret Ņujorkas "Islanders", bet Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" tiksies ar Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu