Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems spēcīgo SKA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brendons Makmillans un Lauris Dārziņš
Brendons Makmillans un Lauris Dārziņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" sestdien savā laukumā uzņems vienu no spēcīgākajām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām Sanktpēterburgas SKA. Cīņas sākums "Arēnā Rīga" paredzēts plkst. 16.30.

Rīgas "Dinamo" komanda atgriezusies no trīs spēļu izbraukuma tūres, no kuras izdevās atvest divas uzvaras papildlaikā, kas tika izcīnītas iepriekšējos divos mačos.

SKA vienībai patlaban ir septiņu uzvaru sērija. Pēdējos desmita mačos Sanktpēterburgas komanda zaudējusi tikai vienu spēli.

Rīdzinieki ar 33 spēlēs 27 punktiem ieņem desmito vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, par desmit punktiem atpaliekot no "play-off" zonas.

Tikmēr SKA ar 44 punktiem, kas izcīnīti pēc 33 aizvadītām spēlēm, atrodas otrajā pozīcijā Rietumu konferences kopvērtējumā.

Abas komandas šosezon KHL čempionātā divreiz savā starpā jau tikušās. Septembrī savā laukumā rīdzinieki cieta zaudējumu ar rezultātu 0:3, bet novembra sākumā "Dinamo" izbraukumā piekāpās ar 4:3 pēcspēles metienos.

KHL čempionāta vēsturē vienības kopumā savā starpā cīnījušās 38 reizes. Maču pamatlaikā rīdzinieki izcīnījuši deviņas uzvaras, vēl trīs panākumi gūti papildlaikā, bet pēcspēles metienos dinamiešiem nav izdevies pārspēt SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu