Ronaldu gadu sāk ar "hat-trick" un atkārto Sančesa sasniegumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu Itālijas A sērijas čempionāta uzvarā Turīnā pirmdien guva trīs vārtus un atkārtoja Aleksisa Sančesa sasniegumu, izceļoties ar "hat-trick" triju futbola lielvalstu čempionātos.

Turīnas "Juventus" savā laukumā pārspēja "Cagliari" ar 4:0 (0:0).

Trīs vārtus uzvarētāju labā iesita Ronaldu - 49., 67. un 82.minūtē, otros no tiem gūstot ar realizētu 11 metru soda sitienu.

Ronaldu ne tikai kļuva par galveno varoni šajā spēlē, nodrošinādams "vecās sinjoras" uzvaru, bet arī pielīdzinājās Čīles futbolistam Aliksisam Sančesam, kurš šobrīd aizstāv Milānas "Inter" krāsas.

Līdz šim tikai čīlietim bija izdevies gūt "hat-trick" Itālijas, Spānijas un Anglijas augstākajās līgās. Tagad viņam pievienojies arī portugāļu futbolists.

Ceturtos vārtus mājinieku labā pēc Ronaldu piespēles mača 81.minūtē guva argentīnietis Gonsalo Igvains.

"Juventus" pēc šīs spēles ar 45 punktiem 18 mačos ieņem pirmo vietu, taču "Inter" ir spēle un trīs punkti mazāk. "Cagliari" ar 29 punktiem ierindojas sestajā vietā.

Tikmēr trešo spēli pēc kārtas nespēja uzvarēt "Milan", kas savā laukumā spēlēja 0:0 (0:0) ar turnīra tabulas lejasdaļas komandu "Sampdoria", kas ar 16 punktiem 18 spēlēs ieņem 16. vietu 20 komandu vidū.

Arī "Milan" nav daudz augstāk. 22 punkti 18 mačos dod vien 12. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu