Girgensons spēlē pirmajā maiņā un izceļas ar rezultatīvu piespēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pagājušajā naktī piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvēta Bufalo "Sabres" komanda. 

"Sabres" hokejisti ar 2:5 savu līdzjutēju priekšā piekāpās Otavas "Senators", kuras sistēmā atrodas Rūdolfs Balcers. 

Girgensons šo maču aizvadīja Bufalo vienības pirmajā uzbrucēju virknējumā kopā ar komandas līderi Džeku Aikelu un Semu Reinhārtu. 

Ar rezultatīvu piespēli Girgensons izcēlās spēles 29. minūtē, kad Aikels no vārtu priekšas panāca rezultātu 2:2. Tas viņam bija jau 29. precīzais metiens šosezon. 

Latvijas uzbrucējs uz ledus pavadīja 11:57 minūtes, no kurām 2:36 spēlēja mazākumā. Girgensons veica divus metienus pa vārtiem, lietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.  

Ķermeņa lejasdaļas savainojumā šajā mačā iedzīvojās "Sabres" vārtsargs Linuss Ulmarks, kurš pats saviem spēkiem nespēja atstāt laukumu. Savukārt pēc desmit spēļu izlaišanas laukumā atgriezās Džefs Skiners. 

Nākamā spēle "Sabres" komandai paredzēta naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad Bufalo viesosies Monreālas "Canadiens". 

26 gadus vecais Girgensons šosezon laukumā devies 50 spēlēs, kurās izcēlies ar deviņiem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +1. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 50 spēlēs izcīnītām 22 uzvarām atrodas 11. vietā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu