Talantīgais Ozoliņš pārvar Trnavas ITF M15 turnīra pirmo kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Ozoliņš
Kārlis Ozoliņš Foto: Christopher Levy

Talantīgais Latvijas tenisists Kārlis Ozoliņš trešdien Slovākijā izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Trnavas M15 turnīra pirmajā kārtā.

Ozoliņš, kurš ATP rangā nav atrodams, pirmās kārtas cīņā ar 4-6, 7-6 (7:4), 6-3 uzvarēja austrieti Jākobu Aihornu, kurš iepriekš pārvarēja kvalifikācijas kārtu un ATP rangā ieņem 986.vietu.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ozoliņš nopelnīja vienu ATP ranga punktu.

Nākamajā duelī latvietim būs jāspēkojas ar Daliboru Svrcinu no Čehijas, kurš turnīru sāka no kvalifikācijas.

Ozoliņš šajā turnīrā dubultspēlēs nepiedalīsies.

Talantīgais tenisists 6. un 7.martā piedzīvos debiju augstākās raudzes sacensībās, jo viņš iekļauts Latvijas izlases sastāvā dalībai Deivisa kausā.

Tikmēr Francijā notiekošajā Mākonas W25 turnīrā Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča pārī ar mājinieci Salmu Džubrī ceturtdaļfinālā ar 1-6, 6-3, 4:10 zaudēja baltkrievietēm Verai Lapko un Lidzijai Marozavai.

Latvijas/Francijas pāris sacensības sāka no ceturtdaļfināla un par dalību tajā nopelnīja deviņus WTA dubultspēļu ranga punktus.

Marcinkēviča, kura WTA rangā ieņem 265.vietu, vienspēlēs pirmās kārtas mačā ar rezultātu 6-2, 5-7, 6-2 pārspēja ēģiptieti Lamisu Alhuseinu Abdeli Azizu, kura reitingā ieņem 702.pozīciju un pirms tam pārvarēja kvalifikāciju.

Latvijas tenisiste otrajā kārtā tiksies ar rumānieti Mirjamu Bjanku Bulgaru, kura reitingā ir 385.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu