"Salavat Julajev" rindas drīzumā papildinās NHL spēlējušais Granlunds

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Markuss Granlunds
Markuss Granlunds Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Ufas "Salavat Julajev" nākamajā sezonā pārstāvēs Nacionālajās hokeja līgā (NHL) pieredzi uzkrājušais soms Markuss Granlunds, vēsta Krievijas portāls "Championat".

Granlunds šosezon NHL pārstāvēja Edmontonas "Oilers" vienību, kuras rindās aizvadīja 34 spēles. Viņa rēķinā bija vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

"Championat" vēsta, ka abas puses jau ir vienojušās par līguma nosacījumiem, bet tagad vairs atlikušas tikai formalitātes. Tāpat zināms, ka Ufas klubā nespēlēs līdzšinējais Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Jonass Kempainens, par kuru iepriekš bijusi interese.

Granlunds NHL draftā ar kopējo 45.numuru tika izraudzīts 2011.gadā. Tiesības uz spēlētāju ieguva Kalgari "Flames", kuras rindās viņš pavadīja divas ar pusi sezonas līdz tika aizmainīts uz Vankūveras "Canucks". Pēc 2018./19.gada sezonas uzbrucējs nonāca "Oilers" vienībā.

Karjeras laikā Granlunds NHL aizvadījis 335 regulārā čempionāta spēles, kuru laikā gūti 58 vārti un pievienotas 43 rezultatīvas piespēles. Trijās izslēgšanas spēlēs viņa kontā viena piespēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu