Bufalo "Sabres" līderis Aikels: Man ir apnicis zaudēt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeks Aikels
Džeks Aikels Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" jau deviņus gadus nav spējis iekļūt Stenlija kausa izcīņā. Piecus no tiem ar komandu bijis Džeks Aikels, kuram ir apnicis zaudēt. 

Šonedēļ NHL paziņoja par sezonas turpināšanu formātā ar 24 komandām. "Sabres" šo komandu vidū nav, sezonai noslēdzoties priekšlaicīgi. 

Bufalo vienība Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojas 13. pozīcijā jeb vienu vietu aiz strīpas. Augstāk esošā Monreālas "Canadiens" sezonu turpinās. 

"Esmu sarūgtināts, un man ir apnicis zaudēt. Tā nav tablete, kuru ir viegli norīt. Pēdējie mēneši, tāpat kā pēdējie pieci gadi, ir bijuši grūti. Esmu cīnītājs. Gribu izcīnīt uzvaru katru reizi, kad dodos uz ledus. Es gribu izcīnīt Stenlija kausu katru gadu, kad mēs sākam jaunu sezonu," ESPN citēts Aikels. 

23 gadus vecais uzbrucējs ir "Sabres" komandas līderis. Šajā sezonā viņš 68 regulārā čempionāta spēlēs izcēlies ar 36 vārtu guvumiem un 42 rezultatīvām piespēlēm. 

2015. gada NHL draftā "Sabres" Aikelu izvēlējās ar otro numuru. 

"Šajā situācijā daudzas komandas turpinās spēlēt. Tās domāja, ka nekas neizdosies, bet tagad iegūs vērtīgu pieredzi. Mēs gan tie nebūsim. Un tas tikai vairo neapmierinātību," skaidroja Aikels. 

ASV uzbrucējs nav vienīgais "Sabres" hokejists, kurš paudis neapmierinātību. Somu aizsargs Rasmuss Ristolainens, kurš Bufalo spēlē jau septiņus gadus, ir noguris no tā, ka komanda ne reizi nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu