Kuruca komandas biedrs Durants drīkstēs spēlēt NBA sezonas turpinājumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca komandas biedrs amerikānis Kevins Durants drīkstēs spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas turpinājumā, apstiprinājis līgas komisārs Adams Silvers.

Durants pērn ar Bruklinas "Nets" komandu vienojās par četru gadu līgumu un 164 miljonu ASV dolāru atalgojumu.

Viņš nav spēlējis kopš pagājušā gada NBA finālsērijas, kad guva Ahileja cīpslas traumu Goldensteitas "Warriors" sastāvā.

Iepriekš bija paredzēts, ka Durants izlaidīs visu 2019./20. gada sezonu, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ čempionāta izspēle pārcelta uz vēlāku laiku.

Līdz ar to 31 gadu vecais Durants, iespējams, varētu atgriezties laukumā šosezon. Čempionāta atsākšana plānota 31. jūlijā.

Kādreizējā līgas zvaigzne Čārlzs Bārklijs uzskata, ka tas nebūtu godīgi, ka sezonas turpinājumā laukumā atgrieztos spēlētāji, kuriem tradicionālajā sezonas grafikā traumas dēļ tas nebūtu iespējams.

"Mēs atļausim," intervijā raidījumā "Inside the NBA" sacīja NBA komisārs, apliecinot, ka Durants drīkstēs šosezon doties laukumā.

"Daudz kas nav bijis godīgi izvēlē starp daudzām sliktām alternatīvām, kas jāizskata koronavīrusa pandēmijas dēļ," teica Silvers.

"Ja komandai visi spēlētāji ir veseli un gatavi atgriezties laukumā, tad viņi drīkst spēlēt," piebilda NBA komisārs.

Durants ir 2017. un 2018. gada NBA čempions un finālsērijas MVP jeb vērtīgākais spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu