Bijušais KHL hokejists: Mani pārsteidz tas, ka fani pērk biļetes un apmeklē šīs spēles (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Bijušo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētāju Mihailu Aņisinu pārsteidz tas, ka līdzjutēji pērk biļetes un vēro klātienē šā čempionāta mačus.

Savulaik 10 sezonas KHL aizvadījušais uzbrucējs Aņisins sarunā ar Krievijas mediju "Sport-Ekspress" dalījies skarbās pārdomās par šobrīd notiekošo KHL.

Viņaprāt, līgā tiek spēlēts primitīvs hokejs, kurā trūkst izdomas.

"Paskatieties, kādu hokeju tagad spēlē KHL. Tas taču ir primitīvs! Mani pārsteidz, ka uz tādām spēlēm kāds pērk biļetes. Tos, kuri uz ledus darbojas gudri un radoši, apspiež," sacīja Aņisins.

"Paskatieties uz KHL rezultatīvāko hokejistu sarakstu. Tur augšgalā ir tikai ārzemnieki. Ļoti viduvēji leģionāri, kuriem nav nekādu izredžu spēlēt Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņi atbrauc uz šejieni un kļūst par rezultatīvākajiem visā līgā. Ir par ko padomāt."

Aņisins plašākai publikai kļuva zināms pēc incidenta 2013.gada nogalē, kad viņš pārstāvēja tobrīd KHL spēlējošo Doņeckas "Donbass" vienību.

Skandāls notika Ufā, kad "Donbass" gatavojās spēlei pret vietējo "Salavat Julajev" komandu.

Aņisins viesnīcā sakāvās ar savu komandas biedru Sergeju Varlamovu. Pēc tam abi spēlētāji tika nogādāti slimnīcā, kur alkohola reibumā esošais Aņisins turpināja konfliktu un pat centās iesist ārstam.

Vien 167 centimetrus garais Aņisins 2012.gadā kļuva par Gagarina kausa ieguvēju, spēlējot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajā Maskavas "Dinamo".

Vēlāk gan viņa karjera strauji regresēja, bet iepriekšējo sezonu 31 gadu vecais uzbrucējs pavadīja Rumānijas klubā "Csikszereda".

Hokeja līdzjutējiem Aņisins noteikti palicis atmiņā ar izjusto "O Sole Mio" dziedājumu 2012.gada KHL Visu zvaigžņu spēlē Rīgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu