Gasijevs: Fjūrijs Džošua pārspēs ar vienu kreiso (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions pirmā smagā svara kategorijā Murats Gasijevs no Krievijas uzskata, ka Taisons Fjūrijs viegli pieveiks savu tautieti Entoniju Džošua. 

Džošua un Fjūrija pārstāvji panākuši mutisku vienošanos par divu cīņu aizvadīšanu 2021. gadā, taču oficiāls līgums vēl nav noslēgts. Tas varētu kļūt par gadsimta dueli, jo smagsvaru kategorijā neapstrīdams pasaules čempions boksā pēdējo reizi oficiāli tika noskaidrots pirms 20 gadiem.

Fjūrija īpašumā ir WBC josta, bet Džošua pieder WBA, IBF, WBO un IBO. 

Gasijevs uzskata, ka Fjūrijam ir milzīgas priekšrocības, kā tas bija 2020. gada februārī cīņā pret amerikāni Deonteju Vailderu. 

"Fjūrijs būtu pārāks 10 no 10 cīņām. Viņš vienkārši ir labs," "sports.ru" sacīja Gasijevs, kurš Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas finālā piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam. "Domāju, ka viņš Džošua pieveiks ar vienu kreiso, pat labo nebūs vajadzības pieslēgt." 

"Es tā uzskatu. Katram gan ir savas domas," teica Gasijevs. 

Patlaban 31 gadu vecais Fjūrijs profesionāla boksera karjerā izcīnījis 30 uzvaras (21 nokauts) un piedzīvojis vienu neizšķirtu. Tikmēr Džošua guvis 23 uzvaras (21 nokauts) un cietis 1 zaudējumu - pret meksikāni Endiju Ruisu junioru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu