Lebrons Džeimss: Basketbola sabiedrība neskums pēc Trampa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Lebrons Džeimss paudis savas domas par ASV prezidenta Donalda Trampa izteikumiem par to, ka spēlētāji himnas laikā tupjas uz viena ceļgala, paužot uzmanību rasisma problēmai pasaulē, vēsta "NBC Sports".

Tramps protestu, kura mērķis ir pievērst uzmanību rasismam un policijas brutalitātei, nodēvēja par "apkaunojošu" un sacīja, ka šī iemesla dēļ pārtraucis skatīties NBA mačus.

Viena no līgas lielākajām zvaigznēm Džeimss atbildēja ASV prezidentam.

"Domāju, ka basketbola sabiedrība nejutīsies slikti, ja viņš (Tramps) nebūs starp skatītājiem," atzina viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem. "Tas ir viss, kas man jāsaka, jo es zinu, kur plašāki izteikumi var mani novest. Es domāju, ka mūsu spēle atrodas labā vietā. Mums ir līdzjutēji visā pasaulē. Viņiem ne tikai patīk tas kā mēs spēlējam basketbolu, bet arī, ka atdodam daudz atpakaļ savām kopienām."

"Es ceru, ka cilvēki sapratīs kāds līderis vada mūsu valsti. Novembris vairs nav aiz kalniem (novembrī gaidāmas ASV prezidenta vēlēšanas). Tas ir liels notikums Amerikā. Mēs visu laiku runājam par pārmaiņām, ka gribam, ko labāku, mums ir iespēja to darīt," uzsvēra "Lakers" līderis.

"Spēles turpinās noritēt bez viņa (Trampa) skatīšanās. Es varu visu basketbola cilvēku vārdā teikt, ka mums ir pilnīgi vienalga," izteicās Džeimss.

Džeimss šosezon izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 25,4 punktiem, 8 atlēkušajām bumbām un 10,4 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu