Uldriķa pārstāvētajai "Sion" jauns galvenais treneris

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: FC Sion/Facebook

Šveices superlīgas futbola klubu "Sion", kurā spēlē arī Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis, nākamsezon vadīs itālis Fabio Groso, otrdien ziņo komanda.

"Sion" pagājušās sezonas izskaņā paglābās no izkrišanas uz pēc spēka otro līgu. Šajā sakarā daļa no panākumiem pienākas tieši Uldriķim, jo uzbrucējs turnīra pēdējos trīs dueļos izcēlās ar diviem "goliem".

Sjonas vienībā treneru maiņa sezonas laikā nav nekas neierasts. Pagājušajā sezonā "Sion" futbolisti treniņus un spēles pamanījās aizvadīt pie trim dažādiem speciālistiem.

Galvenā trenera maiņa notikusi arī neilgi pirms gaidāmās sezonas. Paulo Tramecani vietu turpmāk ieņems cits itālis, Groso. 

42 gadus vecais speciālists trenera karjeru sāka "Juventus" U-19 komandā, bet vēlāk jau vadīja C sērijas komandu "Bari". Karjeras turpinājumā viņš vadīja arī B sērijas komandu "Verona", kuras sistēmā bija arī Latvijas pussargs Aleksejs Saveļjevs, bet pēdējā darba vieta bija B sērijas komandā "Brescia".

Groso palīgs Sjonas klubā būs bijušais "Parma" futbolists Stefano Morone.

Tieši Groso 2006.gadā Pasaules kausā pusfinālā guva uzvaru nesošos vārtus pret Vāciju, bet vēlāk finālā arī iesita izšķirošo "pendeli" pret Franciju, itāļiem izcīnot turnīra trofeju.

Spēlētāja karjeras laikā viņš pārstāvējis tādus grandus kā Turīnas "Juventus", Milānas "Inter" un Lionas "Olympique". Šo klubu rindās viņš virs galvas cēlis Itālijas Superkausu, Itālijas čempionāta trofeju un arī Francijas čempionāta un kausa balvas.

Uldriķim ar "Sion" komandu līgums ir spēkā vēl uz divām sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu