Bolotņiks atbild pretiniekam: Vēlos pilnu gladiatoru kauju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ričards Bolotņiks
Ričards Bolotņiks Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks vēlas īstu cīņu, kas būs karš boksa ringā. Viņš nepiekrīt pretinieka apgalvojumam, ka duelis varētu beigties jau pirmajā raundā.

30 gadus vecais Bolotņiks sestdien Rīgā, klubā "Studio 69", aizvadīs "Golden Contract" turnīra pusfināla cīņu pussmagajā svarā (līdz 79,3 kg).

Bolotņikam pretī stāsies 32 gadus vecais Lielbritānijas bokseris Hosē Bērtons (Hosea Burton), kurš karjerā izcīnījis 25 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Bērtons apgalvojis, ka viņš varētu uzveikt Bolotņiku jau pirmajā raundā. Latvijas bokseris šādai prognozei gan nepiekrīt.

"Nepiekrītu Bērtona teiktajam, ka viss būs galā jau pirmajā raundā," portāls "Boxing Scene" citē Bolotņiku.

"Vēlos īstu cīņu, īstu karu. Vēlos pilnu gladiatoru kauju," norādīja Latvijas bokseris.

Bolotņika kontā ir 16 uzvaras, pieci zaudējumi un viens neizšķirts. Viņš pērn decembrī izcīnīja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) Eiropas čempiona titulu.

"Parādīšu visu, uz ko esmu spējīgs. Respektēju ikvienu pretinieku. Un es uzveikšu Bērtonu, izturoties ar lielu cieņu," teica Bolotņiks.

"Bija briesmīga sajūta, kad martā atcēla cīņu [Covid-19 pandēmijas dēļ], bet mēs esam cīkstoņi - mums jāpieņem tas, ko dzīve piespēlē, un jāiet tālāk."

"Esmu smagi trenējies, esmu gatavs šai cīņai," uzsvēra Latvijas bokseris.

"Golden Contract" uzvarētājs iegūs piecu cīņu līgumu sadarbībā ar "MTK Global" kompāniju. Britu mediji vēsta, ka katrā no šīm piecām cīņām bokseris saņemšot garantētu honorāru sešu ciparu apmērā.

Turnīrs paredzēts bokseriem, kuri vēl nav sasnieguši elites līmeni, taču tiem ir potenciāls to sasniegt.

Pussmagajā svarā (līdz 79,3 kg) otrs pusfināla duelis notiks 30. septembrī Lielbritānijā. Spēkus samēros Līams Konrojs (Liam Conroy) un Seržs Maikls (Serge Michel).

Lielbritānijas pārstāvis Konrojs karjerā izcīnījis 17 uzvaras, cietis piecus zaudējumus un piedzīvojis vienu neizšķirtu.

Savukārt Vācijas bokseris Maikls guvis 10 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Cīņas pārraidīs lielās televīzijas kompānijas "Sky Sports" un ESPN, kas apliecina ažiotāžu ap "Golden Contract" turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu