UFC piedāvā Makgregoram atgriezties oktagonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Pasaulē vadošā jauktās cīņas mākslas (MMA) organizācija "Ultimate Fighting Championship" (UFC) piedāvā skandalozajam Īrijas cīkstonim Konoram Makgregoram aizvadīt cīņu oktagonā.

Jau vēstīts, ka cīkstoņa karjeru noslēgušais 32 gadus vecais Makgregors paziņojis par nodomu kāpt boksa ringā un stāties pretī slavenajam filipīniešu bokserim Menijam Pakjao.

UFC prezidents Dana Vaits pavēstījis, ka viņa vadītā organizācija piedāvā Makgregoram aizvadīt cīņu 70,8 kg svara kategorijā. ESPN vēsta, ka organizācija jau nosūtījusi cīkstonim līgumu.

Makgregoram (22 uzvaras, 4 zaudējumi) piedāvā cīņu pret ASV cīkstoni Dastinu Portjē (26 uzvaras, 6 zaudējumi). Šī cīņa gan nebūtu par čempiona titulu, kas patlaban pieder Habibam Nurmagomedovam no Krievijas.

2014. gadā Makgregors pārspēja Porjē jau pirmajā raundā.

"Es piekrītu," savā "Twitter" kontā rakstīja Porjē, kurš gan vēlāk ar īsziņas starpniecību apstiprināja ESPN, ka vēl nav saņēmis oficiālu līgumu no UFC par cīņu ar Makgregoru.

Makgregors šovasar pauda vēlmi cīnīties pret pagaidu pasaules čempionu Džastinu Geiči, taču ASV cīkstonis norādīja, ka viņš dotu priekšroku cīņai pret pasaules čempionu Nurmagomedovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu