Kurucs gūst divus punktus Spānijas līgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs aizsardzībā
Artūrs Kurucs aizsardzībā Foto: www.baskonia.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs sestdien guva divus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, pieliekot roku Vitorijas "TD Systems Baskonia" komandas uzvarā.

Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" mājās ar rezultātu 82:68 (25:18, 19:12, 22:18, 16:20) uzvarēja Bilbao "Retabet".

Kurucs laukumā pavadīja 16 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trim divpunktu metieniem, garām aizmetot vienīgo trīspunktnieku. Tāpat viņam pa vienai atlēkušajai bumbai, rezultatīvai piespēlei, pārķertai un zaudētai bumbai, viena personiskā piezīme un lietderības koeficients nulle.

"Baskonia" komandā pa 17 punktiem guva Akille Polonara, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas, un Luka Vildosa, bet pretiniekiem 19 punkti Džeilona Brauna kontā.

Rinalda Mālmaņa pārstāvētajai Mursijas UCAM komanda savā laukumā piedzīvoja zaudējumu pret Grankanārijas "Herbalife" ar 74:78 (11:21, 22:18, 17:24, 24:15).

Mālmanis nebija komandas pieteikumā.

Mājiniekiem "double-double" - 16 punkti un 11 atlēkušās bumbas - sakrāja Emanuels Kate, 16 punktus gūstot arī Koneram Frenkampam, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles.

Viesiem 15 punkti un sešas zem groziem izcīnītas bumbas Metam Kostello.

Komandas Covid-19 dēļ ACB ir aizvadījušas dažādu spēļu skaitu. Vitorijas klubs ar septiņām uzvarām desmit spēlēs ieņem otro vietu. Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar sešiem panākumiem astoņos mačos ir trešā, Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" ar bilanci 6-3 - ceturtā, bet Mursijas basketbolisti ar četrām uzvarām astoņos dueļos ir 11.vietā.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu