"Zemgale"/LLU viesos uzvar "Dinaburgu"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: facebook.com

"Optibet" hokeja līgas (OHL) vienība "Zemgale"/LLU trešdien izbraukumā svinēja panākumu pār Daugavpils "Dinaburgu".

"Zemgale"/LLU viesos ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) uzvarēja "Dinaburgu".

Pēc spēlētām 80 sekundēm viesus vadībā izvirzīja Patriks Ozols. Vēl divus vārtus jelgavnieki pievienoja otrā perioda sākumā, kad 28 sekunžu laikā uzvaras vārtus iemeta Frenks Razgals, bet trešos - Raivis Kristiāns Ansons.

34.minūtē "goda" vārtus mājiniekiem guva Fjodors Jarovinskis, bet 50.minūtē galīgo rezultātu fiksēja Artūrs Homjakovs.

Viesu rindās pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja Razgals (1+1) un Roberts Jekimovs (0+2).

Par mača labāko spēlētāju mājinieku rindās tika atzīts uzbrucējs Vladislavs Barkovskis, bet viesiem - Ozols.

Turnīra tabulas vadībā ar 27 punktiem 15 mačos ir "Olimp"/"Venta 2002", kurai ar 19 punktiem 15 spēlēs seko "Liepāja" un "Mogo"/LSPA. 18 punkti 12 dueļos ir "Zemgale"/LLU vienībai, kamēr desmit punkti 17 spēlēs ir "Prizma"/IHS. Sešus punktus deviņos mačos iekrājusi Hokeja skola "Rīga", bet Daugavpils "Dinaburga" 13 dueļos tikusi pie četriem punktiem.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepājas".

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu