Mesi: Vasarā man klājās ļoti slikti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītā vasara Argentīnas izlases un Spānijas futbola kluba "Barcelona" zvaigznei bija grūts periods, intervijā televīzijas kanālam "La Sexta" atzina Lionels Mesi.

Augusta beigās 33 gadus vecais Mesi informēja "Barcelona" kluba vadību par vēlmi pamest tituliem bagāto Spānijas komandu, kurā Argentīnas slavenais futbolists pavadījis visu karjeru.

Mesi ir spēkā līgums ar "Barcelona" komandu līdz šīs sezonas beigām. Kontraktā paredzēta 700 miljonus eiro liela līguma izpirkuma maksa, ko neviens cits futbola klubs, visticamāk, nespēj atļauties.

Vienošanās paredzēja, ka pagājušās sezonas beigās Mesi varēja atstāt "Barcelona" bez līguma izpirkuma maksas, taču Covid-19 pandēmijas dēļ pagājusī sezona noslēdzās vēlāk, nekā bija plānots.

Lai atstātu klubu bez kompensācijas, lēmums par došanos prom Mesi bija jāpaziņo līdz 10. jūnijam. Tā kā viņš to izdarīja vēlāk, Argentīnas futbolists karjeru turpina "Barcelona" vienībā.

"Es šo visu sezonas sākumā ievilku. Patiesību sakot, tagad es jūtos labi, bet vasarā man klājās ļoti slikti," atzina Mesi, kurš karjerā sešas reizes atzīts par pasaules gada labāko futbolistu.

"Šobrīd jūtos labi un esmu apņēmības pilns cīnīties visos čempionātos, kas mums priekšā. Zinu, ka klubā šobrīd ir sarežģīta situācija gan institucionālā līmenī, gan laukumā. Viss, kas saistīts ar "Barca", ir sarežģīti, tomēr esmu sajūsmināts."

Mesi nesen atkārtoja leģendārā Brazīlijas futbolista Pelē pasaules rekordu. Argentīnas futbolists šosezon "Barcelona" rindās 17 spēlēs guvis deviņus vārtus, sešus no tiem Spānijas "La Liga" čempionātā, bet trīs - UEFA Čempionu līgā.

"Barcelona" futbolisti novembrī piekrita algu samazinājumam, kas klubam ļauj ietaupīt aptuveni 122 miljonus eiro. 

Mesi pēc šīs sezonas bez izpirkuma maksas varēs pāriet uz citu komandu. Ar citiem klubiem pārrunas viņš varēs sākt 1. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu