"Hotspur" duets Keins un Sons labo Anglijas premjerlīgas rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hinmins Sons un Herijs Keins
Hinmins Sons un Herijs Keins Foto: AFP/SCANPIX

Totenhemas "Hotspur" futbolisti Herijs Keins un Hinmins Sons svētdien laboja Anglijas premjerlīgas rekordu, vēsta BBC.

"Hotspur" ar rezultātu 4:1 (1:1) pārspēja Londonas "Crystal Palace".

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Velsas futbola zvaigzne Gerets Beils un arī Anglijas izlases kapteinis Herijs Keins, kurš izpildīja arī divas rezultatīvas piespēles.

Ceturto vārtu guvumā Keinam rezultatīvi piespēlēja Sons. Šosezon šī bija jau 14. reize, kad "Hotspur" guva vārtus šo divu spēlētāju sadarbībā - viens no viņiem izceļas ar precīzu sitienu, otrs rezultatīvi piespēlē.

Līdz šim Anglijas premjerlīgas rekords bija 13 vārtu guvumi, sadarbojoties diviem spēlētājiem. 1994./1995. gada sezonā "Blackburn" sastāvā tas izdevās Alanam Šīreram un Krisam Satonam.

Keins šosezon Anglijas premjerlīgā 25 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, bet Sona kontā ir 27 mači, 13 vārti un deviņas piespēles.

"Hotspur" ar 45 punktiem 27 spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Crystal Palace" atrodas 13. pozīcijā ar 34 punktiem 28 mačos.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma līdere ar 65 punktiem ir Mančestras "City", kas svētdien mājās ar 0:2 (0:1) piekāpās čempionāta vicelīderei Mančestras "United", kurai tagad ir 54 punkti.

Uzvarētājiem vārtus guva portugālis Brunu Fernandešs, kurš spēles otrajā minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, bet divu vārtu pārsvaru panāca anglis Lūks Šo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu