Ostapenko: Bartoli man palīdzēs vēl vairākos turnīros

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Aļonai Ostapenko vēl vairākos turnīros palīdzēs trenere Mariona Bartoli, kas Latvijas labākajai tenisistei sniedz padomus arī attālināti. 

Ostapenko pirmdien svinēja uzvaru Sanktpēterburgas "WTA 500" raudzes turnīra pirmajā kārtā. Turnīrā ar sesto numuru izliktā Ostapenko (WTA 53.) pirmajā kārtā ar 6-2, 6-2 apspēlēja Paulu Badosu no Spānijas (WTA 70.).

23 gadus vecā Ostapenko pauda prieku, ka viņas komandā atgriezusies Bartoli. Bijusī Vimbldonas čempionāta uzvarētāja bija Latvijas tenisistei līdzās arī 2019. gada izskaņā, kad Ostapenko bija labā formā. 

Decembrī Bartoli piedzima meita. 

"Visi zina, ka viņai tagad ir bērniņš," WTA mājas lapā citēta Ostapenko. "Pirmajos mēnešos viņai bija grūti ceļot, bet es regulāri ar viņu sazinājos - sarakstījāmies un runājām. Viņa palīdzēja man Dubaijā un palīdzēs vēl pāris turnīros. Varbūt ne Maiami, bet gan pēc tam, kad sāksies māla seguma sezona."

Sanktpēterburgas turnīra otrajā kārtā Latvijas tenisiste tiksies ar baltkrievieti Veru Lapko (WTA 280.) vai kvalifikāciju pārvarējušo rumānieti Žaklīnu Kristjanu (WTA 160.).

Ostapenko šosezon aizvadījusi deviņas vienspēles, kurās izcīnījusi piecas uzvaras. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu